Hier loop ik warm van

The Hotstepper goes Dutch

Sneeuw

with 3 comments

Een verhaal uit de serie Ultrakort – Een ultrakort verhaal bevat maximaal 99 woorden (exclusief titel). Minder mag, meer niet.

Niets is zo teleurstellend als sneeuw. Daar zat ik dan, zwaar teleurgesteld op de rand van mijn bed, nadat ik een blik door het slaapkamerraam had geworpen.
Had ik het dan verkeerd begrepen? Zou er geen pak sneeuw liggen? Code oranje en zo? Een kleur die, hoewel lang geleden misschien, heel Nederland doet denken aan een feestje?
Ik had er verdomme mijn wekker voor gezet! Het zou een ochtendwandeling worden om nooit te vergeten. Samen met mijn lief, banjerend door de maagdelijk witte straten van Rotterdam in Anton Pieckstijl. Maar niets van dat alles. Sneeuw? Sneu, dat is het…

Advertenties

Written by thehotstepper

december 10, 2017 bij 10:58 am

3 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

  1. Anton Pieck! Ja die kan je echt laten genieten, ik heb een boek van hem met prachtige platen! De sneeuw begint hier laagje voor laagje te komen. Het ziet er prachtig uit, maar daar hadden jullie vanochtend niets aan. Je teleurstelling voelde ik dan ook wel wat toen het vanochtend niet wit was… Hebben jullie vandaag verder nog door sneeuw gelopen of was het voor jullie helemaal over?

    Stefanie's Wereld

    december 10, 2017 at 4:26 pm


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: