Hier loop ik warm van

The Hotstepper goes Dutch

Doucheplassen

with one comment

Gekke berichtjes in de media kunnen soms tot een mooie creatieve uitspatting leiden. Voor een vriendin van mij was een bericht dat vandaag op Nu.nl verscheen reden om een rijmpje te dichten. Ik was er als de kippen bij om te vragen of ik het mocht gebruiken voor een tegeltje. Het mocht.

Tegen Dagblad van het Noorden verklaarde de Drentse wethouder met toepasselijke achternaam, Bert Wassink, dat het goed zou zijn als Nederlander plassen en douchen zouden combineren. De notabele doet zijn uitspraak omdat zijn gemeente Aa en Hunze 2013 als Jaar van de Duurzaamheid heeft uitgeroepen.

“Als je douchen en plassen combineert en daarmee veel water én euro’s bespaart, waarom niet?”, aldus de politicus van Groen Links. Wassink is zelf al begonnen met zijn strijd voor een beter milieu. “Ja, dat durf ik rustig toe te geven.” Onderstaand tegeltje zou bij hem thuis of op kantoor niet misstaan. Misschien kan hij er zelfs de komende gemeenteraadsverkiezingen mee in en het als slogan en relatiegeschenk gebruiken?

Doucheplassen

Advertenties

Written by thehotstepper

januari 9, 2013 bij 10:35 pm

Eén reactie

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] bedenker van het tegeltje liep van de week meteen warm voor de oproep van wethouder Bert Wassink van Aa en Hunze (Drenthe) […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: