Hier loop ik warm van

The Hotstepper goes Dutch

99 dagen z.L. – dag 68

leave a comment »

Het experiment 99 dagen zonder Facebook was zo leuk, dat ik naadloos doorging met 99 dagen zonder Like. Het idee is om, eenmaal terug op Facebook, meer bewust om te gaan met wat ik er lees en hoe ik daar op reageer.  Nog 32 dagen.

Het gaat goed met mijn experiment. Ik kan niet anders zeggen. Toch lijkt het alsof ik zo nu en dan wordt uitgedaagd om mijn experiment te laten falen. De uitdaging varieert van gepast te reageren op briljante one-liners tot vragen om een pagina te liken, om zo beter op de hoogte te blijven.

Laatst had ik nog contact met een singer songwriter, die ik in een kroeg had zien optreden. ‘Veel succes met je EP’, schreef ik. ‘Kan je me op de hoogte houden?’ Ze antwoordde, door me te wijzen op haar fanpage of bandpage op Facebook. ‘Klik daar op Like, dan blijf je vanzelf op de hoogte.’ Ja dat snap ik, maar dat gaat nu even niet.. Ik heb haar mijn dilemma uitgelegd. Vond ze grappig.

Maar ze is niet de enige. Vandaag kreeg ik een mailtje van mijn vrienden van tinyMusic. Ze doen het er vast niet om; ik ga ervan uit dat het mailtje een bericht aan velen is, maar bij het lezen van het postscriptum, voelde ik me toch persoonlijk aangesproken…

Ja! Ik kom graag. Ja! Ik blijf graag op de hoogte. Nee, volgens mij Like ik jullie nog niet… Ik zet jullie graag op mijn lijstje. Na Yoga Kim en singer songwriter Linda Kreuzen, die wat mij betreft overigens best eens op tinyMusic mag optreden. Nog 32 dagen. Ik heb mijn top drie van Likes al klaar.

Advertenties

Written by thehotstepper

maart 8, 2012 bij 10:33 pm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: