Hier loop ik warm van

The Hotstepper goes Dutch

Revolution in B-minor@Grounds

leave a comment »


In tijden van crisis, financiële malaise en kaalslag in onder andere de culturele hoek is het fijn om te lezen dat er zaaltjes zijn die stug doorgaan met programmeren van goede artiesten. Zaaltjes, zoals Grounds, die noch de artiest, noch de bezoeker uitkleden, maar het wel het liedje:

Revolution in B-Minor : De beste nationale en internationale songwriters worden uitgedaagd hun nummers in een intieme setting uit te kleden en terug te gaan naar de basis van hun songs. Zonder opsmuk en in een kleine bezetting nemen ze de luisteraars mee terug naar het punt waar alles begon: het liedje.

En zeg nou zelf, wie wil er niet voor 10€ naar drie getalenteerde songwriters? En helemaal in een gezellig zaaltje met een ambiance die zo natuurlijk is, dat je hem aantrekt als een oude spijkerbroek, zacht en vertrouwd. Het kan aanstaande vrijdag, 21 oktober tijdens een nieuwe editie van Revolution in B-minor met Fransesca Pichel, Randolph Matthews en Faisal Abarkan. Ik loop er warm van!

Op Music in B-Minor is meer informatie te vinden over dit evenement, dat jaarlijks een aantal keren wordt gehouden in o. a. Grounds en De Doelen. Voor meer informatie over deze avond en over de artiesten kun je terecht op de site van Grounds.

Advertenties

Written by thehotstepper

oktober 19, 2011 bij 8:40 pm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: