Hier loop ik warm van

The Hotstepper goes Dutch

Dimitri Hakke exposeert in Exit

leave a comment »

                                                                                                                                             Foto: DIMITRI HAKKE

Rotterdam, 14 mei 2011 – DIMITRI HAKKE is al bijna twee decennia hard op weg om dé live popfotograaf van Nederland te worden. In  1994 ging hij voor het eerst aan de bak op het Dynamo Open Air-festival in Eindhoven. Sindsdien bouwde hij een imposant portfolio op van Rotterdamse, Nederlandse en internationale artiesten. In maart van dit jaar kocht de steenrijke Rus Roman Abramovich twee foto’s van de sympathieke Rotterdammer. Het ging om bovenstaande foto van Keith Richards en een foto van Muse. Hakke is de enige actieve Nederlandse popfotograaf waarvan foto’s werden aangekocht voor Abramovich’ luxe nachtclub Under the Bridge in Londen.

Na exposities in Parijs (galerie Colette), de Chill Out in de Amsterdamse Bijenkorf en een permanente fotowand in het Rotterdamse Poppodium/café Rotown, is het opnieuw tijd voor een expositie in hometown Rotterdam.

Ook een Hakke aan de muur?

Vrijdag 27 mei is er een expo in de Exit. Voor muzikale omlijsting wordt gezorgd door GOSLINK en DJ MICHIEL, die we o.a. kennen van de goedlopende Weekender in Rotown. Vanaf 20.00 uur kan je er terecht voor een biertje, om een dansje te wagen of om die ene foto door DIMITRI HAKKE van je idool te scoren. Er zijn al foto’s te koop vanaf vijf euro, maar die moet je dan wel zelf inlijsten. Ze kosten echter nooit meer dan 40 euro en je kunt ze direct meenemen.

Exit vind je op de Mauritsstraat, tussen de Oude Binnenweg en Van Oldebarneveldstraat  (www.exit.nl)

Hou ook de site van Route du Nord in de gaten, want het zou goed kunnen dat je daar, op de kunstroute van het Oude Noorden, van 24 tot 26 juni meer werk van Dimitri gaat tegenkomen… (www.routedunord.nl)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: