Hier loop ik warm van

The Hotstepper goes Dutch

Oh, I see @ Emergenza @ Baroeg

leave a comment »

Vanavond ga ik voor de tweede keer een kijkje nemen bij de voorrondes van het Emergenza Festival. Emergenza is ’s werelds grootste organisatie  voor opkomende muziek. In tegenstelling tot TinyMusic houden zij het dus niet klein.  Tot aan vandaag hebben wereldwijd 121.261 bands deelgenomen aan Emergenza.

Nadat ik op vier maart j.l. Oh, I see tijdens de voorronde in de Exit heb gesteund met mijn stem, ga ik die mannen volgen zolang het kan. Vanavond spelen ze onder voorbehoud om 20.30 uur in de Baroeg, waar  nog zes bands zullen optreden. Onder voorbehoud?, zul je je afvragen, ja dat heeft alles te maken met de vrouw van de drummer. Ze is namelijk rond deze tijd uitgerekend om te bevallen, en hoewel drummer Bert Toet heel veel zin heeft in Emergenza, heeft hij laten weten dat de geboorte van zijn eerste kind voor gaat.

Hopelijk tot vanavond in de Baroeg! En niet vergeten om dan te stemmen op Oh, I See, want het publiek bepaalt wie er door gaat!

Meer informatie over Oh, I see: Vernoemd naar wat hun eerste recorder teleprompt als je zit te kloten. Nog meer informatie vind je op: http://www.reverbnation.com/ohiseemusic

Advertenties

Written by thehotstepper

april 16, 2011 bij 2:25 pm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: