Hier loop ik warm van

The Hotstepper goes Dutch

Concert en festivalkaartjes? Hamsteren!

leave a comment »

De verkoop van passe-partouts voor Motel  Mozaïque 2011 start op zaterdag 4 december om 10:00 uur via www.motelmozaique.nl. Tot en met 31 december kost dit ticket, dat toegang biedt tot alle festivaldagen, 55 euro. Vanaf 1 januari kost een passe-partout 65 euro en zullen dagkaarten à 35 euro voor vrijdag 8 en zaterdag 9 april te koop zijn. Het verschil in prijs is mede te danken aan het kabinet-Rutte dat definitief heeft besloten de BTW op cultuurkaarten te verhogen van 6% naar 19%. Door in december een kaartje te kopen kunnen festivalbezoekers nog van het lage BTW-tarief profiteren totdat de verhoging daadwerkelijk is doorgevoerd.

De line up (*) tot zover liegt er in ieder geval  niet om:

Agnes Obel: De Deense zangeres Agnes Obel beschikt over het talent om wonderschone liedjes te componeren. Zoals het van een commercial bekende ‘Just So’, een lief, haast sprookjesachtig liedje dat klinkt als een combinatie tussen Ane Brun, Tori Amos en Feist.
Darkstar: Het Britse producersduo James Young en Aiden Whalley maakt onder de naam Darkstar zwoele dubstep. Hun debuutalbum ‘North’ verscheen onlangs op het avontuurlijke Londense electronicalabel Hyperdub.
Dum Dum Girls: De vier meiden van Dum Dum Girls zijn duidelijk beïnvloed door de vele meidengroepen uit de jaren ’60. Ze maken deel uit van een nieuwe generatie muzikanten die hun verveling gebruikt als brandstof voor hoogst opwindende rock-’n-roll. Onlangs tourden ze samen met MGMT door Europa.
José Gonzàlez performing with The Gothenburg String Theory: Een speciale, exclusieve show waarbij de gevierde Zweedse singer-songwroter speelt met het 20-koppige collectief Gothenburg String Theory waarbij een nieuwe dimensie aan het songmateriaal van José Gonzàlez gegeven.
Josh Ritter: De Amerikaanse zanger en liedjessmid Josh Ritter wordt veel vergeleken met helden als Bruce Springsteen, Leonard Cohen en Bob Dylan. Ritter heeft in ieder geval eenzelfde soort dwingendheid in zijn nummers. Samen met zijn Royal City Band komt hij naar Motel  Mozaïque.
Lykke Li: De Zweedse zangeres Lykke Li gooide twee jaar geleden hoge ogen met haar debuut ‘Youth Novels’ en brengt in februari haar tweede album uit. De eerste single, het swingende en catchy ‘Get Some’, is alvast vooruit gestuurd.
Villagers: Villagers bracht dit jaar het wonderschone debuutalbum ‘Becoming A Jackel’ uit. Het creatieve brein achter deze Ierse formatie is Conor O’Brien, te omschrijven als een oude ziel in een jong lichaam. Villagers zoekt (en vindt) aansluiting bij de melancholische folkpop van artiesten als Eliott Smith en Bright Eyes. Eerdere Nederlandse festivalshows  (Lowlands, London Calling, Crossing Border) ontvingen lovende recensies.

Oh, and remember:

———————–

(*) bron: http://www.motelmozaique.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: