Hier loop ik warm van

The Hotstepper goes Dutch

RW 2010

leave a comment »

Nog twee nachten slapen en dan is het zover! Ik mag dan mezelf weer uitlaten op één van de beste festivals van Europa, Rock Werchter. De 2010 editie van het festival belooft in alle opzichten één om warm van te lopen. Het zal er hoe dan ook warm zijn, kijk maar naar de weersverwachting voor de komende dagen!

En dan heb ik het alleen nog maar over het weer, dat warm is. Wat te denken van de fantastische programmering met bands als Pearl Jam, Alice in Chains, The Crooked Vultures, The Gaslight Anthem, Arcade Fire, The Blackbox Revelation, Gomez, Absynthe Minded, Muse, Stereophonix, Phoenix, Kyteman,The XX, Editors, Green Day, Customs,  The Specials, LCD Soundsystem, Rammstein, Ting Tings, Gossip, Yeasayer, Temper Trap, The Van Jets, The Black Keys en vele anderen… Het is begrijpelijk dat ik daar warm van loop lijkt me zo.

Nog twee nachten slapen en twee dagen het hoofd koel houden. Van louter enthousiasme zou ik een zonnesteek krijgen, daarbij hoeft Moeder Natuur me niet te helpen; ik krijg het al warm bij het vooruitzicht. Had ik al gezegd dat ik er zin in heb?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: